Födelsedagshelgen – Dag 1

När alarmet väckte mig i morse var jag i det närmaste medvetslös. Men jag segade mig upp och drack kaffe och åt frukost. Sedan var jag tvungen att sova igen. När jag gick upp drack jag en kopp kaffe till och packade sedan mina väskor. Skickade ett sms till L att jag just gått upp men att jag skulle komma  på eftermiddagen.

Klädde mig och bar iväg mina saker till bilen. Packade in och åkte. Först för att tanka och sedan ut på E4:an söder ut.

Stannade vid Järna och åt en korv i frenchbröd. Därefter hela vägen ner till Asecs i Jönköping. Där skulle jag hämta saker på Lindex och köpa kräftor. Det gick snabbt och jag var snart på väg igen.

När jag kom till L fick jag kaffe och mandelkubbar. Sedan tog vi varsin tupplur. Efter en knapp timme var vi på gång igen.  lagade middag och vi åt vegetarisk färssås och spagetti.

Vi skulle egentlige ätit kräftor, men eftersom jag kom rätt sent hann de inte tina så det får bli imorgon.

Vinet är en helt fantastisk riesling. Den var tänkt till kräftorna, men vi ska köpa en ny flaska imorgon.

När vi ätit tittade vi på Scott & Bailey. L eldade sedan ordentligt i rummet där jag ska sova. Inte för att det är direkt kallt, men jag har lite frossa av mina vaccinationer och fryser så jag skakar. Imorgon ska vi göra lite förberedelser inför lördagens fest. L firar 70, hennes dotter 50 och dotterdottern 20.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

4 svar på Födelsedagshelgen – Dag 1

 1. znogge skriver:

  En bra men intensiv dag förstår jag. Då blir det ett ordentligt firande med tanke på att det är tre som nollar. Så roligt att fira det tillsammans. Kul när man hittar ett vin som man verkligen tycker om.
  Hoppas att biverkningarna av vaccinationerna är snabbt övergående.

  Kram och sov gott!

 2. Ingrid skriver:

  Så fantastiskt att de tre generationerna fyller jämt samma år. Jag och mina barn fyller jämt åren efter varandra. Jag fyllde 80 2020, Eva 60 2021, Krister 40 2022 och Bosse fyller 60 i år. Sen är det paus tills jag fyller 90, då börjar vi om igen. Tänk så det kan bli.
  Hoppas att du kvicknar till efter biverkningarna av vaccinationerna så att du orkar vara med och förbereda i morgon och fira på lördag.
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Ja, det är kul att de fyller samma år. Men åren efter varann är väl inte heller så dumt.
   Ha en fortsatt bra fredag!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *