Fem en fredag v. 32: Aktiviteter

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

 

 1. Vad gör du när du känner dig aktiv?
 2. Vad gör du när du lär dig något?
 3. Vad gör du när du har tråkigt?
 4. Vad gör du när du gör något för dig själv?
 5. Vad för aktivitet vill du prova på?

 

 1. Beror på sammanhanget. Men på jobbet är jag aktiv om jag har hand om en dålig patient. Men även när jag pluggar, jobbar i trädgården, vandrar/promenerar, bakar, lagar mat. Bland annat. För jag är ofta aktiv. Men lika ofta helt passiv.
 2. Pluggar.
 3. Jag har sällan tråkigt.
 4. Tar ett skumbad.
 5. Paddla havskajak och skjuta lerduveskytte. Bland annat, för jag vill prova en massa spännande saker.

 

Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

9 svar på Fem en fredag v. 32: Aktiviteter

 1. Hannele skriver:

  Fridfullt att paddla havskajak 🛶

 2. znogge skriver:

  Att paddla är väldigt fridfullt. Förvisso har jag bara paddlat vanlig kanot men jag kan tänka mig att känslan på något vis ändå är den samma. Skytte är inget för mig men två av våra barn har tävlat i skytte och är väldigt pricksäkra minst sagt.

  Önskar en god fredagskväll!

 3. Paula Merio skriver:

  Min kropp vill inte längre samma som jag, så jag får avstå en hel del. Men en del avstår jag frivilligt från också, segling älskade jag men paddling har jag aldrig haft tillräckligt bra balans till. Men uppskattar din devis att prova på så mycket som möjligt, heja dig!

 4. Ingrid skriver:

  När jag var barn hade min kusins pappa en kanot och din fick vi åka med någon gång, men jag har aldrig paddlat själv. Det ser rätt fridfullt ut, men vi fick lära oss att man skulle sitta stilla.
  Skytte har sonen ägnat sig åt, men det har jag aldrig haft någon lust att prova på.
  Ha en fin helg!
  Kram, Ingrid

 5. Kina skriver:

  Har paddlat kanot, men jag körde hela tiden in i vassen. Det var inte lätt att styra! Men jag försökte i alla fall! 😄

 6. A ROOM OF MY OWN skriver:

  har aldrig paddlat kanot, men det skulle jag gärna göra

 7. Pingback: Fem en fredag v. 33: Fantasi - elisamatilda.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *