Battery too low

Den gångna veckan var bra, men väldigt energikrävande. Fyra arbetspass på raken var nog lite i mesta laget. Jag var utmattad när jag kom hem på fredagen och orkade inte ens se klart På spåret.

Vaknade vid 4-tiden, men då var det verkligen inte läge att gå upp. Vacklade iväg till toa och sedan tillbaka till sängen för att fortsätta sova.
Nästa gång jag vaknade var klockan strax efter 9 och jag hade sovit 7 timmar 42 minuter. Då var det läge att gå upp.

Kaffe, knäckebröd och lite mjukstart på dagen. Tittade klart på det pausade playTV-programmet.

Kom iväg på dagens shoppingrunda. Styrde mot Bromma Blocks för att dels köpa en present till min bror som fyller år imorgon dels inhandla livsmedel.

Hade en idé om att köpa en tröja hos Dressman. Jodå, jag hittade en jag kände mig nöjd med. Tyvärr dubbelt så dyr som jag tänkt mig. Men jag bestämde mig ändå för den. Jag vill faktisk vara generös och inte anamma den snåla jargongen… Om det fanns nobelpris i gnäll så vet jag vilka som skulle vinna…

Efter att jag lagt presenten i bilen gick jag in på Stora Coop och plockade till mig det jag hade på min lista. Sedan, efter att jag betalat, drack jag kaffe och åt en grillad med bröd och räksallad.

Tog därefter en tur med bilen och kollade läget med husbygget och en sväng i området. Det är verkligen en helt annan sorts stadsdel än där jag bor. Pratade med F i telefon om hur vi skulle göra med golvvärme i badrummet. Jag ska kontakta hsb och förvissa mig om att den går att stänga av. Är lite i valet och kvalet, det är ett tillval som kostar extra, men samtidigt kan det vara lite nice på vintern. Men vi får se, ska svara senast 2:a december.

Åkte hem igen, packade in kylvarorna och satte mig en stund i schäslongen. Plockade fram ost, lite knäckebröd och hällde upp ett glas rött. Det var lördag och jag var ledig…

Sov middag en kortare stund och tittade sedan på Saknad, aldrig glömd. Åt lite mer ost och knäckebröd. Lyssnade på ljudbok och gjorde det jag mest behövde: Vilade och laddade mina batterier. Har en tuff vecka framför mig och även veckan efter är fullspäckad.

Vid 22-tiden bestämde jag mig för att släcka lampan och somna till ljudet av ljudboken. Det hade varit en bra lördag trots allt. Det behöver inte hända så mycket bara för att det är helg.
*Battery too low stod det på min Storytel reader när jag försökte starta den. Det var ungefär som jag kände mig efter veckan som gått.
Eftersom readern lyckades ladda upp sig under dagen så ska väl jag också kunna lyckas ladda ny energi.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Battery too low

 1. znogge skriver:

  Vi har golvvärme i båda våra badrum och det är guld värt. Viktigt är dock att tänka på att första halvåret ska man inte stänga av den. Däremot kan man dra ner på värmen.
  Låg batterinivå förstår jag att du kan ha. Dags att ladda dem nu.

  Kram

 2. Ingrid skriver:

  Här har jag ofrivillig golvvärme i sovrummet och den är just där sängen står. Ibland när det är kallt står jag där och värmer fötterna en stund.
  Low battery, ja det är inte att undra på att du känner dig så ibland.
  Ha en fin söndag!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *