Fem en fredag v. 45: Kopia

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

 

 1. Vad var det senaste du kopierade (på kopiator)?
 2. Vem har folk sagt att du liknar?
 3. Vem har du försökt vara?
 4. När har du föredragit en kopia över ett original?
 5. På vilket sätt var idag precis som igår?

 

 1. Det senaste jag minns är dokument till bokföringen och bokslutet i studentkåren för läsåret 2021-2022. Vet att jag behövde kopiera övervakningskurvan på något sjukhus, troligen Ljungby, men att någon annan gjorde det åt mig. Det är inte ovanligt att dessa kopieringsapparater på sjukhusen är svårare än Fortnox  att komma in i. Koder och nycklar. Allt för att vi, personalen, inte ska kunna kopiera något privat.
 2. Min mamma. Min son liknar mig, och jag ser hur mycket han liknar min mamma.
 3. Mig själv.
 4. Det tror jag aldrig att jag gör. Men ibland måste man nöja sig med kopior.
 5. Eftersom jag skriver detta på lördagen så är igår och idag inte lika alls. Men igår, fredag, var lik dagen innan eftersom jag jobbade 13:30-21:30.
Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Fem en fredag v. 45: Kopia

 1. znogge skriver:

  Det är nog klokt att vara sig själv för då kan man alltid vara nöjd.
  Ibland får man nöja sig med en kopia men jag brukar föredra originalet. Oftast bäst så.

  Kram och god kväll!

 2. enklast att vara sig själv

 3. Pingback: Fem en fredag v. 46: Glada timmen - elisamatilda.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *