Rosa och turkos – Roadtrip dag 7

Vaknade vid åttatiden och tyckte jag hörde att de andra var vakna. Gick ner i köket och då kom Katten, numera kallad Mamma Katt, springande och ville ha mat. Det fick hon, sedan gick jag upp och la mig igen. Men jag somnade inte om.

När jag hörde att Fia gått upp gick jag ner i köket igen och fick kaffe och frukost. Fia och U hade en tid på vårdcentralen för vaccinering, men jag satt kvar vid köksbordet en stund till. La sedan in kylvarorna i kylen och hann väl precis bli klar tills de kom tillbaka.

Klockan tickade på och det var snart lunchdags och då skulle det komma gäster. Det var paret som bodde i Tornet före mig och deras lilla son.

Som vanligt var bordet vackert dukat och vi åt en rätt med ris, köttfärs och tomater. Sedan blev det kaffe och morotskaka.

På eftermiddagen, när gästerna gått, blev jag trött och vilade en stund i soffan medan Fia kavlade lera som hon skulle ta med till sin keramikkurs.

När hon åkt pluggade jag en stund och pratade med F i telefon. Han ringde och frågade hur dags jag beräknade att komma imorgon. Sa att jag inte visste men skulle höra av mig när jag var på väg.

Till sist kom Fia hem och vi drack te och åt mackor och åt ost och kex och drack vin. Klockan var inte långt från midnatt när vi sa godnatt.

På eftermiddagen, när solen var på väg ner, färgades himlen rosa och turkos. Färgerna var starka alldeles innan jag tog bilden, men de bleknade väldigt snabbt.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Rosa och turkos – Roadtrip dag 7

  1. Ingrid skriver:

    De där vackra färgerna på himlen försvinner ofta väldigt fort. Jag har mer än en gång sprungit efter mobilen när jag upptäck fenomenet, men när jag är redo för att ta ett vackert foto har färgerna redan mattats.
    Ha en fin fredag!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *