Fjärde mellandagen – Tredje resan till London dag 9

När jag vaknade hade jag sovit i över elva timmar. Gjorde kaffe och åt ena halvan av min baguette. Det är sådana där småbaguetter alltså, inte något långt bröd. Sådana heter väl förresten pain riche.

Petter ville sova mer och jag tittade på På spåret. Gjorde sedan mer kaffe och åt den andra halvan.

Efter tvätt handfatet med uppvärmt vatten blev det dags att gå ut. Vi skulle åka iväg någonstans och sedan promenera in mot stan. Att äta ingick också i planerna.

Till en början var det riktigt behagligt ute. Vi tog tunnelbanan till Tower hill och gick ut. Stannade till och tittade över Themsen på Tower of London. Det var många turister där.

F och jag var inne där och tittade för några år sedan. Minns faktiskt inte när det var. Vet bara att vi var inne i byggnaden.

Vi fortsatte sedan för att besöka Londons äldsta kyrka, men den var stängd under helgerna och skulle öppna först på tisdag.

Det började regna och nu var det inbte alls lika trevligt att promenera.Kallt och ruggigt helt enkelt. Vi skyndde till den pizzeria som var dagens mål för ätande.

Jag åt en pizza med räkor i vitlök och drack vin till. Efteråt drack jag en kopp cappuccino.

Vi blev sittande ett bbra tag. Dels öfr att vi fick vänta länge på maten, vilket man berättade för oss direkt vi kom, dels för att vi, speciellt inte jag, ville gå ut i regnet. Men till sist var det dags att gå. Förstås. Något mer promenerande kändes inte aktuellt.

På vägen till tunnelbanan slank vi in på en pub och sedan tog vi oss hem på snabbaste sätt.

När vi väl var hemma ringde jag först till F och sedan satt Petter och jag och pratade rätt länge. Det var min sista kväll och vi ville ta vara på tiden.

Det här inlägget postades i En arbetsfri månad 2023, Livet, Resor. Bokmärk permalänken.

3 svar på Fjärde mellandagen – Tredje resan till London dag 9

  1. Ingrid skriver:

    Det låter väl som en bra sista kväll.
    Jag önskar dig en behaglig hemresa och ett riktigt Gott nytt år!
    Kram, Ingrid

  2. Lisa skriver:

    Önskar dig ett gott slut och ett gott nytt år! Hoppas resan hem går bra👍kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *