Dagvill och förvirrad

Fredagen blev en stillsam historia. Jag gick inte ens utanför dörren. Satt i schäslongen och pluggade, pausade med playTV och ljudbok emellanåt. Slutligen blev det dags för kvällens höjdpunkt: Finalen av På spåret.

Hade egentligen tänkt åka och köpa både något gott att äta och lite vin. Men jag blev så hungrig där bland mina böcker och föll till föga och plockade ut mat ur frysen. Inte så festligt direkt, men det tjänade sitt syfte. Jag blev mätt.

Lördagen blev väl inte direkt roligare den heller. Men jag kom i alla fall ut lite. Eller ut är väl ett ord med modifikation. Jag var på IKEA för att köpa kartonger och sedan på Biltema för att köpa spolarvätska.

På IKEA passade jag på att äta lite lunch, en sen sådan. Deras räkmackor går inte av för hackor. Även om de blivit mycket dyrare så är de fortfarande prisvärda.

När jag kom hem pluggade jag några timmar och tittade på playTV. Hela tiden fick jag för mig att det var söndag. Eller för att vara mer exakt, jag fick för mig att det skulle vara måndag nästa dag och att jag behövde hinna en massa läsning innan dess. Men egentligen vet jag ju vilken dag det är. Har något mycket spännande planerat för morgondagen.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Dagvill och förvirrad

  1. Znogge skriver:

    Ett par dagar i pluggandets tecken alltså och som student är det en nödvändighet. Räkmackor är en personlig favorit och jag har smakat även IKEA:s som fick klart godkänt.

    Då hoppas jag att dagen spännande planer infaller till belåtenhet.

    Kram och trevlig söndag!

    • Kraka skriver:

      Hade förväntat mig mer, men det blev en okej dag trots allt. Jag var så trött så väl hemma gick jag och la mig. Men tröttheten var självförvållad. Fastnade i playTV-träsket.

      Kram

  2. Ingrid skriver:

    Då hoppas jag att en här söndagen går i lås och blir precis så spännande som du tänkt dig.
    Kram, Ingrid

    • Kraka skriver:

      Nja, det blev väl okej, men jag hade förväntat mig att få se mer. Men jag åt en god lunch på lokal och åkte hem och sov ikapp lite. Eller ikapp är väl att överdriva, men jag fick totalt ihop nästan tillräckligt och nu kommer ju en ny natt strax.

      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *