Fem en fredag v. 6: En vecka kort

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

 

 1. Vad hände i måndags?
 2. Vad tyckte du om tisdag?
 3. Blev onsdag en lillördag?
 4. Hur kändes din energi under torsdagen?
 5. När gör du fredag idag?

 

 1. Efter helgen, som börjat redan på torsdagen, var jag helt utmattad. Helg i det här sammanhanget innebar att jag jobbade fyra högintensiva arbetspass på intensivvårdsavdelningen Karolinska Huddinge.
  Jag var i stort sett stillasittande hela måndagen, gick 178 steg inne i mitt hemmahemma och sov dessutom middag 2 timmar och 24 minuter.
  Det kan ju låta som att jag inte gjorde något alls av värde. Men jag pluggade åtskilliga timmar under dagen.
 2. Tisdagen blev lite mer rörlig. Jag hade tvättstugan, pluggade och åkte till IKEA och åt lunch. På kvällen var jag inne i stan och lyssnade på ett seminarium, ”Du nya sköna vård” och köpte även boken som seminariet handlade om.
 3. Nej, det blev den inte. Jag var i skolan på eftermiddagen och på kvällen var jag på ett event som Akademibokhandeln i Uppsala ordnat. Det var Katarina Wennstam som berättade om sin senaste bok och om sitt författarskap.
 4. Egentligen helt okej. Jag var hos tandläkaren och åt sedan lunch på Kungsholmen. Pluggade några timmar när jag kom hem.
 5. Det är en lite knepig fråga. Jag har ju inte varit på arbetet den här veckan, men när man läser på högskola och universitet så är ju det också ett arbete.
  Har för avsikt att plugga under eftermiddagen nu när jag är hemma igen. Har varit och simmat 1000 meter på förmiddagen, eller kanske det till och med kan kallas morgonen. Det jag definitivt vet är att 18:30 är det fredagskväll för då ska jag möta min vän B-M för att ha lite trevligheter ihop.


Allt ovanstående kan läsas mer i detalj i mina ordinarie blogginlägg. Är du nyfiken på vad jag har planerat för ikväll så kommer det senast imorgon.

Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

6 svar på Fem en fredag v. 6: En vecka kort

 1. Lite fler steg får jag även om jag är hemma… Ikeas luncher helt ok.

 2. it_is/Anette skriver:

  Ibland får man ha sånna dagar, när man inte gör så mycket mer än att ladda sina batterier. Att plugga ÄR som ett jobb, det tar till o med ibland mer tid o kraft av en.

  Ha en fin helg.

 3. Ingrid skriver:

  Du ligger definitivt inte på latsidan vare sig du jobbar eller är ”ledig”.
  Hoppas att du får en riktigt trevlig fredagskväll!
  Kram, Ingrid

 4. Znogge skriver:

  Du förvaltar dina veckor väl oavsett om du arbetar eller är ledig. Apropå ledig så har jag pluggat i två omgångar på universitetet/högskolan och jag vet att man ytterst sällan är helt ledig. Kommer speciellt ihåg att det oftast var en stor tenta efter jul och nyår så det lilla lov man hade gick åt till att plugga. Samtidigt har jag alltid gillat att studera så det är absolut inget gnäll utan bara ett konstaterande.

  Så skönt att simma. Jag gjorde det under många år och funderar så smått på att börja igen men vi får se.

  Önskar en trevlig fredagskväll!

  Kram

 5. Boklysten skriver:

  En händelserik vecka! Och vila måste man emellanåt.

 6. Tycker du verkar både flitig och ambitiös. Jobb på intensiven är naturligtvis krävande, vi som eventuellt behöver komma dit (hoppas slippa) är djupt tacksamma över att ni finns, ni som arbetar där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *