Alla hjärtans dag blev inte alls som jag tänkt mig

Trots att jag arbetat på tisdagen till 21:30, kom hem strax före 23:30 och borde sovit som en stock vaknade jag vid 4-tiden. Då hade jag inte sovit ens fyra timmar, kanske tre och en halv eller så. När alarmet skulle väcka mig klockan 6:00 hade jag inte ens somnat om. Det blev att planera om morgonen. Det finns ju ingen naturlag som säger att jag måste morgonsimma. Dessutom var jag snorig. Kanske förkylning, kanske bara trötthet. Det lär väl visa sig.

Till sist somnade jag om vid 6:30-tiden och sov till cirka tio och tio. Då var det bråttom. Skulle på ett möte i Uppsala. Hade verkligen ingen lust att åka. Skickade ut ett mess på vår gemensamma styrelsewhatsapp och frågade om någon annan skulle gå. Precis när jag fått på mig kläderna fick jag napp och kunde i lugn och ro klä av mig igen och sjunka ner i schäslongen för att fortsätta vila.

Växlade mellan att plugga och lyssna på ljudbok. Åt en lunch som var en repris på frukosten. Stor balja svart kaffe och två rostade. Skillnaden var att till lunchen hade jag både ost och marmelad.

Lyckades ”strula bort” tiden och det blev dags att åka om jag skulle hinna till visningen. Jag ville kolla hur kökslådorna var inredda.
Tyvärr var de inte som jag hoppats, men det går bra ändå. Jag kollade lite ikäksskåpen också och gick sedan. Nu tror jag inte att jag behöver gå dit igen för att kolla på något. Det är trots allt en helt annan planlösning.

Efteråt gick jag upp till Krubb och beställde ett glas rött och pommes med jalapeñodipp. Det var halvmycket folk när jag kom, men det dröjde inte länge innan det var fullsatt.

Mitt bord var bokat från klockan 19:00. Tror jag gick tre minuter innan. Åkte sedan hem, men tog vägen via Östermalmstorg och Nybroplan. Stannade till på 7-eleven och köpte en semla.

Gjorde kaffe och åt min semla när jag kom hem. Ikväll skulle jag (försöka) sova tidigt. Dagen var okej, trots att både simning och ett möte ”ramlade bort”. Eller kanske just därför…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Alla hjärtans dag blev inte alls som jag tänkt mig

  1. znogge skriver:

    Ärligt talat så var det nog både bra och rätt att såväl simning som mötet föll bart i dag. Dagen blev nog mer lagom så.
    Lite synd att lådorna inte var som tänkt men det ordnar sig säkert ändå.
    Härligt att det blev en fastlagsbulle i dag 😀 Här blev det prinsesstårta och en väldigt god sådan.

    Kram och god kväll!

    • Kraka skriver:

      Ja, det var helt klart rätt. Idag kommer jag iväg och simmade 1000 meter. Nu ska jag plugga och ikväll är det ett styrelsemöte på zoom.
      Jag hade hoppats på sådana där lådor som IKEA har med lådor i lådorna, alltså utdragbara innerlådor. Men de här är alldeles vanliga oinredda lådor. Nu vet jag det och får väl reda in dem med insatser. Annars blir det oreda. Inget jag ska göra i förväg. Däremot ska jag ha IKEA när ja bygger o i köket i stugan. Men de blir inte i år. Är tyvärr inte gjort av pengar… 😉

      Kram och god eftermiddag!

  2. Anna i Portugal skriver:

    Ibland blir det inte som tänkt men blir bra ändå! Hoppas torsdagen blir bra också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *