Onsdag, ännu en dag har gått

Gick upp tidigt, men började med att chilla en stund med ljudbok efter morgonkaffet. Var inte jättetrött, men väldigt less på vardagslunken. Eller ekorrhjulet passar nog bättre för det är som ett hjul som går runt, runt med samma. Minusgrader ute. Jag längtar efter våren!

Åkte till skolan precis så lagom i tid för att hinna dit och ha tid före att dricka kaffe. Sedan följde en heldag med föreläsningar och diskussioner. En timme lunch, då gick jag ut lite i solen. Köpte en korv med bröd och en dricka på Pressbyrån.

Vi slutade klockan 18:00 och jag gick ännu en gång ner till cafeterian. Gjorde en knäckemacka och en kopp kaffe. När jag ätit och druckit hämtade jag bilen och åkte hem. Var tvungen att tanka innan jag lämnade Uppsala.

Hemma satte jag mig i schäslongen och knaprade på lite ostbågar medan jag lyssnade på Anna Janssons senaste bok, Offer åt det okända.  Somnade och vaknade drygt tre timmar senare. Backade boken lite och lyssnade sedan klart. Tittade en stund på playTV innan jag släckte och somnade.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Onsdag, ännu en dag har gått

  1. Znogge skriver:

    Ja, ekorrhjulet eller vardagslunken återfinns säkert hos oss alla. Lite av livet helt enkelt. Vissa saker måste göras och vi måste försörja oss.
    Som vanligt var du väldigt effektiv på din lediga dag.
    Hoppas det blir en bra torsdag!

  2. Ingrid skriver:

    Det låter som en bra ledig dag tycker jag. Det måste ju inte gå i 100 knutar hela tiden. Eller?
    Ha en skön torsdag också!
    Kram, Ingrid

    • Kraka skriver:

      Vet inte om dagen kan ses som ledig direkt. Hade ju lektioner på skolan mellan 10:00 och 18:00. Men det var ändå en bra dag. Även om den tog mycket energi, speciellt som det är en helt engelskspråkig kurs. Jag har inga direkta svårigheter att läsa och lyssna, men är ingen fena på att prata engelska.
      Lyckades i alla fall lägga in små stunder av lugn och ro under dagen. För nej, jag varken behöver eller lever mitt liv i 100 knutar.
      Ha en fin torsdag!
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *