Är det verkligen fredag nu igen

Vaknade tidigt och gick upp alldeles strax efter klockan fyra. Drack kaffe och åt frukost vid halvfemtiden. Läste nyheter och pluggade sedan innan jag klädde mig för att åka till simhallen.

Det var lugnt och skönt, inte alls många i bassängen. Klockan halv  nio på fredagar kanske är en bra tid? Får prova mig fram lite vad som är bäst.

Simmade mina 1000 meter, satt i bastun en stund och tvättade sedan både kroppen och håret. Klädde mig och gick iväg. Funderade på att köpa en kopp kaffe på Pressbyrån, men lät bli. Jag var hungrig och ville äta. Tyvärr skulle jag då behöva göra en större tandrengöring och det fanns det inte tid till.

Hade en tid på specialisttandvården. När jag var klar där gick jag till Caffé Nero och drack kaffe och åt en riktigt god smörgås.

Det tog lång tid innan jag fått i mig kaffe och smörgås, jag var bedövad i nästan hela ansiktet. Men det gick. Jag var hungrig.

Efteråt gick jag till bibblan och letade upp de tre böcker jag behövde för en skoluppgift. Lånade dem och satte mig sedan och pustade en stund.
Därefter mitt över gatan för att köpa vin. Men sedan var det dags att åka hem. Nu var jag trött.

Hemma chillade jag en stund, gjorde sedan kaffe för att se om jag kunde piggna till lite. Det gjorde jag inte så jag bestämde mig för att ta en tupplur. Hade trots allt sovit lite för lite.

Kvällen gick åt till playTV, ljudbok och telefonsamtal med L..a. Hann även plugga en kortare stund innan jag släckte lampan.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

6 svar på Är det verkligen fredag nu igen

  1. znogge skriver:

    Åh, jag saknar verkligen simningen så jag borde komma till skott! 1000 m är alldeles lagom och en bra genomkörare för kroppen.
    Lät som en bra dag för övrigt tycker jag.

    Kram och god kväll!

    • Kraka skriver:

      Tycker också att 1000 meter är lagom. Får se om jag utökar med tiden, jag skulle gärna vila simma Vansbro som är 3 kilometer. Har simmat TjejVansbro, 1000 meter, för ett antal år sedan.
      Men just nu känns det lagom.

      Sov gott!
      Kram

  2. Tantaugusta skriver:

    Du är ett under av disciplin! Att du mäktar med att plugga så ofta och mycket, det gjorde jag inte ens när jag pluggade på heltid. Men det är ju iofs intressanta ämnen du läser och det gör det enklare. Själv panikläser jag inför ett PM som ska in på tisdag…

    • Kraka skriver:

      Det är så otroligt mycket material som ska läsas och tiden räcker aldrig till hur mycket jag än försöker. Det är skurar av PM och redovisningar och annat. Ibland (läs för det mesta) känner jag mig väldigt trött…

  3. Ingrid skriver:

    Det måste vara skönt att ha det tandläkarbesöket avklarat.
    Resten av fredagen låter väl helt ok.
    Ha en fin lördag!
    Kram, Ingrid

    • Kraka skriver:

      Ja, det var skönt när det var över. Men det blir fler…
      Fredagen var okej, men jag var trött och orkade inte gå ut igen när jag väl var hemma.
      Idag är det jobb på gång och imorgon en en konsert. Lagom blandning på helgen.
      Ha en fin lördag du också!
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *