Vecka 15, en sammanfattning

Veckans Fokus

Veckan har varit helt arbetsbefriad. Har inte pluggat så mycket heller, så fokus på studier är nog att överdriva. Fokus har istället legat på att försöka hitta energi, att ladda batterierna, för resten av våren och året.

Veckans Rörelser

Simmade 1000 meter på onsdagsmorgonen och sedan, lite senare på dagen, en timme streetdance. Det är så roligt och något jag kan rekommendera. Det är studiefrämjandet som är arrangör för den här kursen.

Veckans Kultur

Onsdagen blev en dag med många olika aktiviteter. På kvällen var jag på Teater Galeasen och såg En grav för två.

På lördagen var jag och L..a på Vandalorum i Värnamo och såg Emma Krantz utställning Timlighetens anatomi.

På söndagen orgelkonsert i Svenarums kyrka.

Veckans Socialt

Småsnackat lite med folk i badhuset och på streetdansen. Studentkåren ordnade en föreläsning på torsdagen och där fick jag tillfälle att prata både med Erik, som var vår föredragshållare, andra i studentkårsstyrelsen och ha ett långt, givande samtal i bilen med en bloggare som också läser på Newman. Jag skjutsade hem henne så vi hann prata en hel del.
Men det verkligt sociala den här veckan är dagarna hos L..a i Långserum. Jag kom hit på fredagens förmiddag och ska resa hem i början av kommande vecka. Vi pratar, dricker vin, äter och gör en och annan kulturell aktivitet.

Veckans Trevligheter och avkoppling

Som du ser ovan så har det varit en hel del trevligheter den här veckan. Utöver det så finns förstås det vanliga: mobilspel, playTV, ljudböcker och wordfeud.


PS Du vet väl att det mesta jag skriver om i veckosammanfattningarna finns i tidigare blogginlägg under veckan. Ifall du vill veta mer och fördjupa dig. DS

Det här inlägget postades i Livet, Veckosammanfattning 2024. Bokmärk permalänken.

4 svar på Vecka 15, en sammanfattning

 1. Ingrid skriver:

  Så skönt med en helt ledig vecka, men du har minsann inte legat på latsidan för den skull. Många olika aktiviteter har det varit!
  Ha en fin måndag!
  Kram, Ingrid

 2. tantaugusta skriver:

  Vad trevligt med så många kulturella begivenheter. Jag hade själv tre stycken sociala sammankomster förra veckan och vips så låg jag efter med studierna igen… suck.

 3. znogge skriver:

  Sammanfattningsvis en bra vecka tycker jag. Skönt för dig att vara arbetsledig för du har ju haft fullt upp ändå och en bra mix av aktiviteter.

  Önskar en bra start på den nya veckan!
  Kram

 4. Kristina Ponting skriver:

  Verkar en god och trevlig vecka)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *