Har man ingenting att fira får man väl trösta sig

Jag brukar ju fira måndagar ibland, de måndagar som jag börjar ledighet efter helgen. Men nu har jag fortfarande en massa arbetspass framför mig och mängder med saker som ska göras. Trots det bestämde jag mig för att jag behövde en måndagsbakelse trots allt…

Måndagsgott

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

2 Responses to Har man ingenting att fira får man väl trösta sig

  1. Lobelia says:

    Klart du ska ha en måndagsbakelse – behövs ännu mer när schemat är späckat! Själv har jag nyss avnjutit en rejäl dos av sambons berömda brownies – because we’re worth it vet du! Önskar dig en bra vecka!

  2. Kraka says:

    Tack Lobelia! Visst är vi värda en och annan bit av det goda i livet. Ha en bra vecka du också! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 − 3 =