Long time no see

Min vän Nattsyster har varit på resa i Asien sedan slutet av november och nyss kommit tillbaka till Sverige. Vi har bara haft kontakt på msn medan hon var borta, men idag har vi gjort en av våra shoppingresor.

Våra shoppingresor ser alltid likadana ut. Vi börjar med att äta lunch på IKEA, hon bjuder mig. Sedan åker vi iväg till City Gross där hon handlar massor av saker för att fylla hela skafferiet. Själv brukar jag köpa några prylar när jag ändå är där, idag blev det några flaskor av ett rengöringsmedel jag gillar och som inte finns i min vanliga affär.

När vi handlat klart dricker vi lite kaffe och sedan stuvas sakerna in i min bil. Därefter åker vi hem till henne med alla sakerna. Det är alltid lika spännande att se om vi hittar dit eller om vi ska trassla in oss bland alla enkelriktade gator i den delen av staden. Vi är ju lika ovana båda två, hon kör inte bil och jag kör normalt inte i innerstaden. Idag kom vi dock fram utan problem.  

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Long time no see

  1. Singelpappan skriver:

    Full fart som vanligt ser jag…

    Ha en skön dag! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *