Gotländsk sommarkatt

Har varit på Gotland och firat midsommar med Tjejgänget. Vi hade hyrt ett litet hus i närheten av Slite hos en kollega till en av tjejerna.

Första dagen tillbringade vi i Visby eftersom vi alla kom på olika tider och från olika håll i landet. Jag kom med båten vid lunchdags och blev hämtad vid hamnen. Sedan gav vi oss upp till själva centrum innanför murarna för att äta lunch.

Redan på väg till lunchstället såg jag en klänning som verkade intressant. Det blev både den och en till när vi kom till affären. Även mina två väninnor köpte kläder i den affären. Sedan var det dags att åka till flygplatsen för att hämta nästa tjej i gänget.

Sedan ännu en runda i Visby då vi tittade på Domkyrkan, delar av Botaniska trädgården och promenerade efter stranden tills det var dags att åter åka ut till flyget för att hämta den femte personen. Sedan bar det av ut till vårt boende.

Det blev några fantastiska dagar med mat, vin, givade samtal på kvällarna och intressanta utflykter på dagarna. Vi såg stora delar av Gotland, även om man ju absolut inte hinner allt på ynka fyra dagar.

Ett av stoppen utefter vägen var på Skymnings gård där de, bland annat, säljer handsydda skinnkläder. Fantastiska plagg, men knappast vad jag skulle impulsköpa en varm sommardag. Men jag hittade lite kaffe och fick snabbt gårdens katt i knät.

*Gotländsk sommarnatt kan du lyssna på i Krakas bloggmusik på Spotify.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

5 svar på Gotländsk sommarkatt

  1. Lobelia skriver:

    Å vilken härlig sommarbild! Vad fina ni är båda två!

  2. Kraka skriver:

    Tack vännen!

  3. Pingback: Krakas blogg » Blog Archive

  4. Pingback: Krakas blogg » Blog Archive » Jul, jul, strålande jul

  5. Pingback: Tre lediga dagar – Dag 2 | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *