Nya tider – eller inte

När jag var på gymmet idag passade jag på att besöka det nya biblioteket i Kista. Det var stort vad gäller ytan och lite här och var hade man ställt ut en eller annan bokhylla blandat med bord. Man hade några datorrum som var trånga och fullsatta. Det hela gav ett rörigt intryck, som om man befann sig på torget och helst ville gå därifrån så snart som möjligt innan miljön helt tömt en på enegi.

Men så fick jag syn på det som gjorde att jag ändå kan ha fördragsamhet med det nya, fula, biblioteket i Kista. Man hade hängt hängmattor utefter fönstren ut mot gallerian. En fristad för läsande och tankar – trots allt.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

6 svar på Nya tider – eller inte

  1. Piedra skriver:

    Åh, vad härligt med hängmattorna! Det ger mig hopp. Kram!

  2. Frudin skriver:

    De var ganska coola. Var de bekväma då?

  3. Pingback: Prövotid – Eller att vänja sig vid det nya | Kraka

  4. Pingback: Lite av en mellandag | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *