Hoppsan, så det kan bli

Inget av det jag planerat blev egentligen av. Möjligen kan kanske besöket på IKEA ändå anses som delvis planerat, även om det nog inte var tänkt att bli just idag.

Efter gårdagens arbetspass var jag så pass trött att det var otänkbart att gå upp tidigt. Jag sov till framåt halv nio och sedan drack jag kaffe och fixade lite hemma.

Det var mulet och började så småningom regna. Jag åkte till IKEA för att titta lite på vad som kommit inför sommarsäsongen och också på en tillfällig porslinskollektion. Bestämde mig för att äta lunch där och sedan åka ut till stugan.

Porslinet var inte alls så fint som jag trodde så det blev inget köp. Däremot hade man nu fått in lite trädgårdsprylar som var intressanta och som jag ska inhandla senare. Det enda jag köpte var två badlakan eftersom det verkar som att de jag har aldrig räcker till mellan tvättiderna.

20160419_125704


Rödspätta, sallad och äppeldricka. Kaffe och chokladmousse
.

 

 

När jag kom ut på parkeringen kollade jag på nätet hur vädret skulle vara vid stugan och kunde konstatera att det skulle regna hela eftermiddagen. Alltså bestämde jag mig för att tillbringa resten av dagen hemma.

Jag skickade ett sms till B och frågade om han skulle till kyrkan. Tänkte att vi kunde ta ett glas vin efteråt. Men han skulle inte dit  och jag bestämde mig för hemmakväll med film.

Plötsligt hörde Petter av sig och frågade om jag hade lust att ta ett glas vin på Lord. Det hade jag och klädde mig i flygande fläng och åkte till Kista centrum. Efter en stund upptäckte vi att B och L också var på Lord och efter en stund samsades vi vid sammabord. Vi bestämde oss för att locka dit P också. Han jobbade visserligen, men han slutade klockan 20 och kunde då göra oss andra sällskap. Det blev en bra kväll.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *