Inte fläckfritt ännu

Idag sov jag länge, men sen kom jag verkligen ut. Promenerade till Kista centrum för att inhandla några saker som en anhörigs sjuka vän behövde.
Åkte T-bana in till stan och lämnade sakerna på sjukhuset och promenerade sedan vidare.

Det var långt ifrån fritt från hala fläckar, men så mycket bättre. Ser man sig bara för så går det riktigt bra att promenera. Utom över gården här hemma för här gäller det att ta det försiktigt.

Jag hann både shoppa och äta lunch inne i stan. Hittade den väska jag såg för någon månad sedan men som var slut när jag skulle köpa den. Nu hittade jag den på Lindex vid Fridhemsplan. På Coop Daglivs köpte jag citronkoncentrat och i en affär på Fleminggatan fick jag, genom fönstret, syn på påskliljor i konstmaterial. Numera ser de ju så verkliga ut dessa konstgjorda blommor. Jag älskar påskliljor men de är så giftiga för katter och jag tar inga risker. Nu kan jag njuta av dem utan risk.

Lunch åt jag på Subway, en sub med tonfisk och en kopp kaffe. Lyssnade på ljudbok, men det var svårt att höra. Man spelade musik i den lilla lokalen på en volym som mer var dimensionerad för en aula.

Kvällen har jag ägnat åt telefonsamtal, studier och ljudboken. Ett skumbad har jag också avnjutit.

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Inte fläckfritt ännu

  1. Pingback: Igår så var det fredag, då försökte vi igen | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *