En dag att vara nöjd med

Vi sov ut ordentligt innan vi åt frukost. Men sedan satte vi fart och jobbade intensivt i trädgården.

På eftermiddagen åkte vi till Port 73 i Haninge för att primärt köpa ett par skiftnycklar, men också för att äta. Vi besökte pizzerian och det var inga dåliga pizzor vi fick.


När vi var tillbaka i stugan fixade F några saker medan jag gjorde kaffe. Sedan fikade vi innan vi skulle åka. Jag hade lovat skjutsa hem F och samtidigt hämta hit den tunga kassen med alla rena lakan och handdukar jag tvättade senast jag hade tvättstugan. Det var alldeles för tungt att släpa detta på T-banan med alla bytena som är under sommaren. Hade trafiken varit normal hade det väl fungerat. Men det är väl bland annat just till sådant här som jag ska ha bilen.

När jag var tillbaka satte jag mig ute en stund tillsammans med katterna som ville ut en stund innan natten. Jag bläddrade i M-Magasin och Hembakat som jag fått med posten. Men jag tröttnade på att sitta ute efter en stund, myggen lyckades förvandla mig till en riktig blodrestaurang. Måste tänka på att spara lite till blodgivningen.

När jag plockat in och katterna gått in gick jag och vattnade krukorna som jag har till uppgift att pyssla om.

Nu sitter jag i sängen med katterna sovandes vid fotänden. Jag dricker kaffe och har kalasat på en kexchoklad som jag köpte på Jula när vi var där.


Ska lyssna lite på ljudbok innan jag sover, men jag har planer på att försöka hinna få lite gjort redan på förmiddagen imorgon så det får inte bli alltför sent ikväll.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på En dag att vara nöjd med

  1. Ingrid skriver:

    Det låter som om du hade en skön onsdag. Hoppas torsdagen blir lika bra och att du hinner göra det du tänkt dig.
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *