Gott och blandat

Jag har hittat en uppsättning listor. Jag tänkte beta av de listor som känns relevanta i mitt liv. Dock inte i den ordning de presenteras på sidan.
Först ut är en lista de kallar Gott och blandat. Klockan är strax före 12 på förmiddagen när jag skriver.

1. När vaknade du i morse?
Alarmet väckte mig 08:35. Jag gick upp 5 minuter senare.

2. Vad var det första du tänkte på när du vaknade?
De två viktigaste sakerna var kissa och kaffe.

3. Har du ringt någon idag? I så fall, vem?
Jag har fått två telefonsamtal:

 • En jobbig försäljare som påstod sig ringa från det elbolag jag har i stugan. Han ville sälja diverse onödiga försäkringar, sådana som ingår i min hemförsäkring. Jag har megakontroll på mitt försäkringsskydd och blir mest irriterad då de ringer och försöker få mig att teckna försäkringar jag redan har. Allra mest irriterad blir jag då man vill sälja försäkringar som ska skydda mina anhöriga från att ärva mina skulder då jag dör.
  I Sverige ärver man aldrig skulder. Om man inte har dem tillsammans med den döde, lån ska ju betalas solidariskt av alla låntagare till exempel. Men skulder generellt ärver man inte. Många vet inte det och drar glatt på sig dessa onödiga kostnader.
 • Kingstons veterinär, som jag bett ringa upp, ringde och vi bokade in en ultraljudstid och tid för provtagningar. Han behöver kollas upp efter att varit medicinfri sedan mitten av maj.

4. Vilket humör är du på just nu?
Är på ganska bra humör.

5. Vad har du på dig för tillfället?
Pyjamas och en luvtröja. Har också mitt täcke över axlarna.

7. Har du ont någonstans?
Nja, jag har alltid ont i ryggen när jag går upp, men det brukar gå över så fort jag kommer på benen.

8. Något du är sugen på att äta just nu?
Lunch. Skulle vilja äta köttbullar, men jag kommer nog att tina upp en av mina matlådor med kålpudding.

9. Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Lunchen på Daisy´s igår.
UPPDATERING: När jag kollade mitt konto såg jag att jag gjorde ett köp senare på dagen. Jag köpte en krukväxt och två paket lyxkattmat åt hennes katter som ”värdinnegåva” när jag skulle på mötet hemma hos M igår.

10. Vilken var den första hemsidan/appen du gick in på internet idag?
Min egen blogg för att som om jag fått några kommentarer. Det hade jag.

11. Vad ska du göra ikväll?
Troligen plugga. Men jag skulle vilja åka och se Equalizer 2.

Det här inlägget postades i Blogglistor, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gott och blandat

 1. Ingrid skriver:

  Det är praktiskt med listor när bloggfantasin tryter och ett trevligt sätt för läsarna att få känna bloggaren lite bättre. Den där sidan med blogglistor ska jag lägga på minnet.
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Blogglistor är roliga, men det märks att de flesta är gjorda för helt andra än du och jag. Frågorna vänder sig till tonåringar.
   Ha en fin torsdag!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *