Dagen som hade svårt att lyfta

När jag vaknade hade jag sovit i över 12 timmar. Katterna låg troget med mig i sängen, även om nog Lucas tröttnat lite och varit uppe och nosat på mig i huvudänden. Kanske var det han som väckte mig.

Jag kollade mobilen och såg att jag fått ett whatsup mess från Petter. Jag svarade att jag just vaknat och behövde kaffe. Hans svar tillbaka var att ingen ville komma mellan mig och mitt kaffe.
Nåja, nu är ju inte det helt sant. Katterna fick faktiskt mat först och jag gjorde rent deras låda innan jag gjorde kaffe till mig. Men sedan blev jag sittandes i flera timmar. Så trött!

Jag orkade så småningom beställa Storytels ebokläsare. Har funderat på det ett tag och just nu, före årsskiftet, får man ett 3-månaders presentkort. Det gör att läsaren blir ganska billig. Men den är låst till Storytel, alltså bara kompatibel med deras böcker. Men eftersom jag har Storytel, och inga planer på att sluta med det, så passar den mig.
Jag beställde också kattmat. Borde gjort det för länge sedan och det straffade sig nu. Var tvungen att åka till Bromma.

Det är i och för sig väldigt smidigt att ta sig till Bromma Blocks. T-banan till Solna och sedan Tvärbanan till Karlsbodavägen, därifrån är det nära att gå.

Jag började med att gå till veterinärklinikens shop för specialfoder. Sedan gick jag en sväng inne i själva gallerian. De ligger inte på samma ställe, Zoo-affären ligger på andra sidan, men det är inte långt emellan.

Jag var inne på Systembolaget och köpte mig en halvflaska champagne. Tyckte jag var värd det efter en jobbig julhelg och en kommande, ensam, nyårsafton. Den är självvald, jag ska iväg tidigt på morgonen och jag måste lämna katterna redan innan för att få ihop logistiken. Då får man köpa riktig champagne tycker jag.

I gallerian, den som väl är det egentliga Bromma Blocks, köpte jag några saker på Body Shop, en kudde på Lagerhaus och gick sedan och fikade. Jag var hungrig, hade bara ätit två små bullar till kaffet hemma, och kände mig yr. Det fick bli en kopp svart och en tonfiskwrap.


Sedan skyndade jag hemåt. Skulle träffa F ute på gården 16:30 och jag ville hinna byta om innan. Jag hann precis bli klar.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Dagen som hade svårt att lyfta

 1. Mösstanten skriver:

  Inte konstigt om dagen inte ville lyfta. Du är väl trött efter allt jobb. Jag skulle gärna ha katt men är kanske för lat. Fast min man vill helst ha hund.

 2. Ingrid skriver:

  Som du jobbar och gnor så är du mer än väl värd en skvätt champagne till nyår.
  Jag har en flaska bubbel i kylskåpet, men tror att det inte är äkta vara.
  Kram, Ingrid

 3. Znogge skriver:

  Vissa dagar lyfter helt enkelt inte. Här känns sm det är en sådan i dag men jag kan ha fel. Vi får se. Klart att du skulle unna dig lite gott bubbel.

  Kram

 4. Pingback: Dag med luft under vingarna | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *