Dag med luft under vingarna

Om dagen igår inte lyfte förrän på kvällen så flaxade den här med vingarna redan på morgonen.

Jag började med lite pluggande fram tills det var dags för tvättstugan. Som vanligt var det skitigt och jag blev tvungen att städa innan jag kunde tvätta. Så trist!

Hur som helst så fixade jag tvätten och medan den torkade åt jag lite köttbullar. Jag var hungrig och åt dem med lingon , men skippade potatisen. Det skulle tagit för lång tid att koka.

När jag hämtat in tvätten tog jag en tupplur. Jag hade sovit ganska lite under natten eftersom jag väntat ut det sista avsnittet för säsongen av Scott & Bailey som släpptes på play klockan 02.

Min bror ringde och berättade att de var hemma igen. Vi hade pratat tidigare och de skulle åka ett ärende. Jag hade missat deras sms och när jag fick frågan om jag ville äta med dem tackade jag nej. Jag ville inte att de skulle behöva vänta med middagen tills jag kom.

Klädde mig och åkte. Det tar verkligen sin tid att åka kollektivt till Södertälje. Men till sist var jag framme.

Vi drack kaffe och pratade. Min bror är mycket piggare nu, men  behöver aktiveras. Tråkigt nog har han inte så många gemensamma intressen med mig. Men vi ska försöka lyssna på samma bok och diskutera den. Hur nu det ska gå…
Han är inte speciellt intresserad, men jag hotade med att komma med ett kinaschack om han inte lyssnade på boken. Spela sällskapsspel tycker han är ännu värre. 🙂

I vart fall så tittade vi på På spåret tillsammans. Sedan var det dags för mig att ge mig av. Först gå till bussen, sedan bussen till pendeltåget, därefter T-banan och sedan promenad hem. Jag var hemma vid 23-tiden. För att vara exakt så var klockan 22:59.

Efter att ha utfodrat katterna hällde jag upp ett glas vin och började se på den nya Netflixserien You. Den verkar leverera. Men jag nöjde mig med ett avsnitt. Behövde sova.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

6 svar på Dag med luft under vingarna

 1. Mösstanten skriver:

  Du tittar också på Scott&Baily! Jag ser så lite på serier men den följer jag. Rappt, bra manus, bra skådisar och kvinnor sin är de dominerande polisernarollerna.

  • Kraka skriver:

   Ja, Scott & Baily är riktigt bra. Det lär finnas en 5:e säsong så jag hoppas den snart dyker upp i svensk TV.
   Ha en bra dag!

 2. Ingrid skriver:

  Jag såg också på Scott & Baily och gillar den serien. Sen tragglade jag mig genom slutet av en Wallanderfilm på TV4 innan jag gick til sängs.
  Roligt att höra att du testar You! Jag tyckte ju om den och det var nog egentligen bara ett avsnitt som jag tyckte var liiiite tjatigt.
  Ha en fin lördag!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Tror jag kommer att tycka om You. Har som sagt bara sett första avsnittet. Det är trevligt att se avsnitt på avsnitt av en bra serie. Men tyvärr har jag inte tid med det just nu…
   Ha en fin lördag!
   Kram

 3. Znogge skriver:

  En bra serie är verkligen inte att förakta!

  kram och god lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *