Fem en fredag v.35: Hopp

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

 

 1. Vad behöver du göra dig fri från?
 2. Vad är det högsta du har hoppat från?
 3. Vad återhämtar du dig från?
 4. När hoppade du senast i någon typ av vatten?
 5. Vad för slags säng sover du på?

 

 1. Skulle behöva befria mig från några kilon. Av hälsoskäl.
 2. 600 meter och 60 meter, lite beroende på hur man ser det.
  Har gjort ett fallskärmshopp från 600 meter. Ett eget, inte ett tandemhopp.
  Från 60 meter gjorde jag ett bungy jump.
 3. Känns som hela mitt liv varit en räcka återhämtningar från olika trauman.
 4. Kanske i någon vattenpöl? Eller så var det i maj 2018 då jag hoppade i poolen på det sista hotellet på resan i Kosovo och Albanien.
 5. Kollade just och kunde konstatera att ”lappen” där fabrikatet stått var borta. Men sängen i stugan var min mammas. Eftersom den var i så gott skick fick den bli kvar i något förråd hos min bror. När jag köpte stugan föreslog han att jag skulle ta den och ha i stugan.
  Hemma ligger jag på madrass på golvet. En sorglig berättelse om hur tidsbrist kan ställa till det. Men sängen, eller sängarna, jag gav bort istället för att kassera var IKEA:s Sultan. Så fort jag hunnit måla och tapetsera mitt sovrum ska jag prova ut sängbottnar. Själva sängramen jag tänkt mig är Brimnes.
  Jag sover faktiskt bra på golvet och dessutom har jag varit hemifrån så mycket. Både på jobb och i stugan.
Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

8 svar på Fem en fredag v.35: Hopp

 1. Znogge skriver:

  Imponerande insats på nummer 2! Det högsta jag hoppat från är nog tremeterstrampolinen på simhallsbadet och det räckte gott och väl 😉

  Kram och god kväll!

  • Kraka skriver:

   Tremeterstrampolinen räcker gott! Har också hoppat från den, men vågade aldrig prova med den på 5 meter.

   God kväll och kram

 2. fallskärm hoppar jag över, min syster gjorde bungy jump, jag skulle hellre dö

 3. Paula skriver:

  Inte fel att sova på golvet, förutsatt att man inte behöver kranlyft för att ta sig upp vilket jag gör. Men någon kontinentalsäng har jag inte, min gamla jycke skulle inte fixa att ta sig upp, och jag sover inte utan min kompis!

 4. Ingrid skriver:

  Så häftigt att du gjort ett fallskärmshopp! Mitt högsta hopp är från trampolinen på hamnen i Klintehamn och det var OTROLIGT högt och jag kände mig väldigt tuff. Trampolinen och kallbadhuset och hela badplatsen är nu borta och har fyllts igen till industrimark.
  Ha en fin lördag!
  Kram, Ingrid

 5. Helen skriver:

  Jag är väldigt imponerad att du hoppas fallskärm. Det skulle jag aldrig i hela livet utsätta mig för! Skulle också behöva en ny säng men det är ungefär samma här. Behöver renovera sovrummet först och det lär nog aldrig ske 🙂

 6. Pingback: - elisamatilda.se

 7. Pingback: Fem en fredag v. 37: Google - elisamatilda.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *