Black and yellow are the colours of my true loves hair

Fri sovning på morgonen, men jag var uppe och fixade kaffe vid halv tio. Sedan tillbringade jag dagen mer eller mindre i sängen hela dagen. Tittade på playTV, lyssnade på sommarprogram, drack kaffe och åt middag.

Ute regnade det. Jag tömde 10 millimeter  från regnmätaren på eftermiddagen, men det hade kommit 5  till när jag tittade senare. De fick vara kvar.

En cykel stod parkerad, lutad mot min häck. Ett minst sagt märkligt ställe att parkera på. Besöker man någon parkerar man väl där? Bestämde mig för att ringa polisen om den var kvar på kvällen. Det var den. Men polisen var helt ointresserade om jag inte kunde uppge ramnumret. Jag svarade att jag inte hade möjlighet att vända på cykeln och kolla. Det står ju under cykeln. Men det är en elcykel, svart med två cykelkorgar. Får väl se omm den är kvar imorgon och se om jag i så fall orkar ta tag i problemet. I vart fall kan den inte fortsätta stå därom den är kvar.

Bestämde mig för att elda lite för mys skull. Det blir lite mer ombonat med den sortens värme när det regnar och är fuktigt. Men innan dess funderade jag på om jag skulle göra något, åka någonstans. Men bestämde mig för att stanna hemma med pojkarna.

Var ute och hämtade ett kok potatis. Jättefin potatis. Blev tyvärr ingen bild, men den var verkligen fin. Och god. Till den åt jag lövbiff och chilibearnaise.

Hittade min gamla favorit Kommissarie Rex, men i en kanadensisk remake. Den blev mitt sällskap och min sysselsättning denna lördagskväll. Serien heter Hudson & Rex. Finns på TV4play.

My true loves, Kingston och Orvar, tillsammans med mig i sängen tittandes på en schäfer vid namn Rex.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

3 svar på Black and yellow are the colours of my true loves hair

 1. Ingrid skriver:

  Jag såg också Hudson&Rex, men på kanal 7. Tack för att jag fick veta att den finns på SvtPlay också. Reklamkanaler är så jobbiga!
  Ha en skön söndag!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   TV4play finns den på. Men det är inga reklamavbrott mitt i avsnitten.

   Ha en fin söndag!
   Kram

 2. Pingback: Alla känslorna på en och samma gång | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *