Att man kan bli så trött av att ha roligt

Gick upp ganska tidigt och började med kaffe och frukost. Sedan packade jag matsäck och klädde mig. Klockan 9:55 skulle jag vara i Ropsten för en vandring.

Jag åkte till stugan efter vandringen hade nog helst åkt hemhem och lagt mig i ett bad men kom på att jag inte hade nycklarna med mig.

På vägen hem från T-banan fick jag tillfälle att både hälsa på två trevliga katter och bli inspirerad av björnbär. Jag funderar på om jag ska prova det nästa år, jag har ett ställe till som är lika soligt som där jag har min tomatfarm.


La mig för att ta en tupplur, men jag somnade aldrig, Men det va skönt att ligga ner. Sedan gick jag och duschade.

Åkte till Tyresö kyrka för att gå på en konsert. Det var Svenska psalmjazztrion som skulle spela.
Konserten började med en psalm, I denna ljuva sommartid, men sedan spelade de arrangemang på musik av Bach.

Konserten avslutades med två psalmer och som extranummer ytterligare ett stycka av Bach. Det var otroligt bra! Deras nästa konsert är i Vendelsö kyrka den 18:e juli, klockan 18:00. Är du i Stockholm så ska du inte missa den!

På vägen hem stannade jag till i Tyresö Centrum och shoppade på Stora Coop. Köpte rökta räkor och aioli. Som en liten extra överraskning fick jag en tårta. Helt gratis. Den har idag som bäst före, men bäst före är inte samma sak som sista förbrukningsdag och jag räknar med att den är god imorgon också. Får leta reda på några jag kan bjuda. Jag ska inte äta en hel tårta själv.

Nu står den i kylen och inväntar morgondagen. Får väl göra en kanna kaffe och tvinga på grannarna mitt sällskap. Jag kan vara social om jag vill. Men jag vill oftast inte…

När jag kom hem gick jag ut och satte mig med räkor, aioli och ett glas vin. Det var så skönt ute.

Jag har funderat mycket över om jag ska gå upp tidigt i morgon eller ha fri sovning. Men det lutar åt fri sovning. Jag ska jobba i helgen.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek, Teater, museum, kultur, musik. Bokmärk permalänken.

3 svar på Att man kan bli så trött av att ha roligt

 1. Ingrid skriver:

  Vilken härlig dag du verkar ha haft! Hoppas att du fick sova gott och länge i dag.
  Trevlig torsdag!
  Kram Ingrid

  • Kraka skriver:

   Det var en riktigt lyckad dag. Bestämde mig för fri sovning och vaknade kvart i åtta, men då hade jag sovit 8½ timme så det fick räcka.
   Idag står tvättstugan på programmet.
   Ha en fin dag du också!
   Kram

 2. Pingback: Gör om gör rätt och annan nyttig kunskap | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *