Det blev en bra tisdag

Det var länge sedan, men idag blev det av. Jag hade fri sovning. Nu gick det inte riktigt så bra som önskat, jag var vaken nästan 3½ timme mitt i natten och tittade på playtTV, lyssnade på ljudbok och drack kaffe. Men sedan somnade jag om.

Hade en lugn förmiddag med kaffe och lite blandade sysslor. Duschade och klädde mig för att träffa L, som skulle hämta mig klockan 14:00 utanför vandrarhemmet. Hon ändrade sedan till 13:45 och jag kom ut precis lagom för att se hennes bil svänga in på den lilla vägen upp till vandrarhemmet.

Vi skulle gå på den konstutställning jag besökte förra veckan. Tyvärr visade det sig att det var stängt. Jag hade inte kollat ordentligt utan trodde att det nog bara var stängt på måndagar. Men det var stängt både måndag och tisdag.

Vi tittade in genom fönstret och jag berättade lite om vissa av, dem man kunde se, konstverken. Jag hoppas verkligen att L får tillfälle att se utställningen. Den pågår till och med lördag.

När vi nu inte kunde se konst bestämde vi oss för att shoppa lite. Jag hittade, förstås, en klänning till. Men L hittade också saker att shoppa under dagen.

Vi var inne i några olika affärer och sedan gick vi och åt. Det var i senaste laget för lunch och väl tidigt för middag så det får nog räknas som lupper (lunch-supper).

Något slags sallad var det, med kyckling. Gott! L åt något med räkor.

Sedan hann vi med några affärer till och åkte sedan till Asecs. Fler affärer och sedan en fika.

En medelstor kopp kaffe och scones med sylt och något somm liknade clotted cream. Men i Sverige får man aldrig clotted cream av samma slag som i England. Men den här dög gott åt mig.

L skjutsade mig hem och sedan pluggade jag några timmar efter att ha pratat med både H och F i telefon.

Åt en kanelbulle, hade köpt tre stycken, men orkade inte gå ner i köket och göra kaffe. De jag har kvar ska ätas imorgon.

Det här inlägget postades i Jönköping, Livet. Bokmärk permalänken.

7 svar på Det blev en bra tisdag

 1. Anna i Portugal skriver:

  Så tokigt det blev med konstutställningen, men sånt händer ju och ni lyckades ju ha en trevlig & god dag ändå 🙂

 2. Znogge skriver:

  Vilken bra och trevlig dag ni fick trots att konstutställningen inte var öppen. Måndagar har ju många stängt men sedan brukar det vara öppet. Nåja, kommer förhoppningsvis fler tillfällen.

  Önskar en fin onsdag!

  Kram

 3. Ingrid skriver:

  Så synd att utställningen var stängd, men ni hade ju fullt upp i alla fall. En shoppingrunda är ju aldrig fel!
  Ha en fin fortsättning på onsdagen!
  Kram, Ingrid

 4. Hannas krypin skriver:

  Vad trist att utställningen var stängd. Man kan aldrig ha för många klänningar tycker jag. Min garderob är full. Samma med förrådet… 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *