Snorfredag och hostlördag

Planen var att jag skulle jobbat torsdag och fredag och sedan rest hemhem. Men som ni vet så blev det inte så.

Jag hade fri sovning både fredag och lördag, men vaknade ändå ganska tidigt. Men så värst mycket nytta gjorde jag inte. Blev mest sittande med ljudbok och senare serietittade jag på Hudson & Rex. Åtta avsnitt. Det finns fler, men då fick det räcka eftersom klockan nästan var tre på natten.

På eftermiddagen åkte jag och köpte en pizza. Passade på att köpa lite matvaror åt en vän som behövde fylla sin kylskåpshylla som var alldeles tom. Jag stod inte utmed att veta att han inte hade någon mat och inte skulle få pengar förrän den 25:e. Vi har pratat mycket och det är löjligt lite pengar en ensam person får till allt utom hyran. Maten har faktiskt ökat i pris enormt och det är inte realistiskt att leva på den lilla skitsumman.
Jag har lärt känna den här personen och vet hur många jobb han sökt bara under den tid jag bott här. Han vill verkligen få ett jobb.

Under kvällen bestämde jag mig för att resa hem tidigt söndag morgon. Jag har tre möten som jag måste genomföra. Annars skulle jag stannat kvar här. Men nu är det som det är. Jag kunde i alla fall konstatera att någon bilresa under lördagen inte var aktuell.

Lördagen blev väl inte så mycket bättre, men lite i alla fall. Tittade på playTV, lyssnade på ljudbok och fixade lite med föreningsrelaterade sysslor.

På eftermiddagen åkte jag till Rosetten i Taberg. Idag blev det en Pariservåffla.

Hade egentligen tänkt läsa en stund på caféet. Men jag fixade lite andra ärenden via mobilen istället. Så mycket mer hann jag inte för de skulle stänga tidigt idag.

På vägen tillbaka köpte jag en sallad på Coop i Taberg och stannade sedan till vid återvinningen i Norrahammar.

Har sorterat papper och betalat föreningsfakturor. Får bli en tidig, nåja ganska tidig, kväll eftersom jag är trött.

Rävar i tolkning av Jönköpingskonstnären Roy Karlsson.

Det här inlägget postades i Jönköping, Livet, Mitt nya (arbets-)liv. Bokmärk permalänken.

2 svar på Snorfredag och hostlördag

  1. Du har haft fullt upp ser jag. Pizza lät väldans gott, det är något speciellt med just pizza tycker jag.

  2. Ingrid skriver:

    Så skönt att du i alla fall har blivit lite bättre så du orkar resa hemhem i morgon.
    Hoppas att planen håller och att trafiken inte är alltför besvärlig.
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *