Till sist så blev det av

Till sist så kände jag mig beredd att åka hemhem. Jag hade inte så mycket annat att välja på eftersom jag har inbokade möten både måndag och tisdag. Dessutom har jag bokat om tvättstugan, som jag skulle haft idag, till tisdag. Skor ska jag också hinna hämta.

Resan upp gick bra. Lite växlande väder med regn ibland och sol emellanåt. De gånger jag rastade var det uppehållsväder.

När jag kom hemhem började jag med att ta ett varmt skumbad. Kände att jag verkligen behövde det. Renskrev lite papper och drack kaffe.

F ringde och ville visa sin nya bil. Vi tog en tur runt och han var inne på Maxi i Barkarby och köpte några saker jag behövde medan jag passade Snufflan i bilen.

Väl hemma igen följde jag med upp och hälsade på mina pojkar. De verkade glada att se mig, men det märks att de trivs hos F.

När jag kom ner till mig tittade jag klart på ett avsnitt av Hudson & Rex. Sedan var det sovdags. Jag har två intensiva dagar framför mig.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Stockholm. Bokmärk permalänken.

4 svar på Till sist så blev det av

 1. znogge skriver:

  Skönt att vara hemhemma ett par dagar kan jag tänka. Gott att katterna har det bra hos F.

  Kram

  • Kraka skriver:

   Ja, det är skönt att vara hemma. Måste erkänna att jag börjar längta hem nu. Jo, det är skönt att mina pojkar trivs och kommer så bra överens med taxen.

   Kram

 2. Anna i Portugal skriver:

  Kan tänka mig det är slitsamt att flänga mellan olika hem. Hemhem är väl det mest avslappnande stället gissar jag, så skönt att få ta en långt bad när du kommer dit.

 3. Ingrid skriver:

  Så skönt att bilresan hemhem gick bra. Så roligt att få ta en tur F:s nya bil.
  Det gick ett avsnitt av Hudson och Rex på 7:an igår kväll, men det hade jag redan sett, så jag fick byta kanal.
  Glad måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *