I will always love you

Tänk att det ska vara så hopplöst att sova klart på morgonen. Som vanligt vaknade jag tidigt, trots att jag somnat sent, och behövde kaffe innan jag kunde sova ett par timmar till.

Åt frukost och sedan la jag upp ärmarna på klänningen jag skulle ha idag. Det är en sådan där one-size-fits-all och hade ärmar som behövde läggas upp en decimeter.

Förstora bilden och titta på de fina katterna. En klänning helt i min smak. Bilden har jag snott från Hängmattas sida, bjuder dem på en länk som tack för lånet.

Det blev dags att åka in till stan, vi skulle ses cirka 14:15 utanför teatern. Jag var precis i tid för att hinna köpa mig en burgare. Det där med att hinna äta är jag dålig på, men jag var hungrig. Hade velat ha en 60-grammare, men den minsta var 90 gram så det fick bli så.

L var lite sen, de andra väntade inomhus, och jag blev lite lätt stressad när klockan sprang iväg. Men det redde till sig och vi var alla i tid och på plats i salongen när det började.

Musiken var underbar. Förstås. Storyn är banal, betydligt mer banal än jag mindes den från filmen. Men det är mer än 30 år sedan jag såg filmen, den kom 1992 och då såg jag den på bio.

Det var fotoförbud, men med undantag då artisterna kom ut för att tacka för applåderna.

Efteråt skulle vi gå och äta på Tabbouli. Men klockan var ännu tidigt och vi hade bord där klockan 19:00. Vi bokade om till 18:30 och gick till TGI Friday och drack drinkar.

Electric Lemonade: Premium vodka, Blue Curaçao, fresh lemon & lime juices, sugar, topped with Sprite.

Vi insåg ju att vi inte skulle hinna till 18:30 och ringde igen och bokade tillbaka till klockan 19:00. Det funkade, men lite skämmigt är det nog att vi krånglade så.

Jag beställde Kraydes Harr: Stekta räkor, vitlök, persilja, olivolja, torkad chilli. Beställde också en persiljesallad, en Tabbouli: Finhackad bladpersilja, tomat, lök, coucouc, citron, olivolja.

Maten var ofattbart god, men när den kom på bordet ramlade det ner en bit på bordet och jag tog upp den och stoppade i munnen. Det skulle jag inte gjort! Det var en bit av superstark chilli och jag blev helt mållös. Lyckades med handviftande få mina kamrater att inse att min vattenglas behövde fyllas på. Men den kalla salladen lindrade sedan bra och svedan försvann. Men det var lite chockartat minst sagt.

Jag beställde kaffe och efterrätt. Fick kaffet, men efterrätten försvann i hanteringen och sedan kändes det överspelat och jag avstod från den. Det var ju inte precis så att jag behövde den.

Hade bestämt med F att han skulle hämta mig klockan 21:30. Han kom aningen senare, det är minsann inte lätt att köra i stan med alla enkelriktade gator och ställen där man inte får köra.

Klockan var sent när jag kom hem, men inte så sent att jag inte avslutade med en liten stund playTV innan jag släckte lampan.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Teater, museum, kultur, musik. Bokmärk permalänken.

5 svar på I will always love you

 1. znogge skriver:

  Vilken bra och trevlig lördag det blev på alla vis. Dessutom lät maten väldigt god. Så smidigt att bli hämtad dessutom.

  Önskar en fin söndag nu!

  Kram

  • Kraka skriver:

   Ja, det är skönt att bli hämtad och slippa åka T-banan en lördagskväll en lönehelg i centrala Stockholm. Inte för att jag är rädd, men det kan vara rätt stökigt ibland.
   Kram

 2. Anna i Portugal skriver:

  En härlig dag och jag måste säga att den klänningen verkar superskön! Föreställning och middag ute med vänner, en riktigt bra lördag förstår jag.

  • Kraka skriver:

   Ja, det var en trevlig eftermiddag och kväll. Klänningen är väldigt skön. Ett lite tyngre tyg, lång ärm ohc perfekt vinterklänning. Jag köpte ju två klänningar av dem, men den andra är blommig och känns inte riktigt årstidsadekvat. Så den får ligga till sig lite att ha under våren.
   Ha en fin söndag! Jag har saker på gång även idag.

 3. Pingback: Sista dagen hemmahemma för den här gången | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *