Två dagar som bara passerade och en natt däremellan

Trots att jag planerat att sova länge på onsdagsmorgonen vaknade jag tidigt. Gjorde kaffe och startade dagen med Fråga Lund. Tittade på några andra program och la mig sedan och sov några timmar till.

På kvällen var det dags att åka till jobbet. Behövde köpa nattlunch och gav mig av tidigt. Köpte en färdigrätt, kålpudding, på Coop på Centralen och sedan bestämde jag mig för att åka till sjukhuset trots att jag då skulle bli väldigt tidig. Men på något sätt kändes det som att jag skulle passa på att åka medan pendeltågen fungerade.

Hann med en fika på BK på stationen i Flemingsberg, kaffe och en liten cheeseburgare. Lyssnade på ljudbok och kom nästan in i ledighetsmood och hade gärna suttit där längre. Men jag gick till sjukhuset och bekantade mig med den där klädautomaten, eller vad man ska kalla den, och tog ut kläder för natten och nästa vecka.

Natten var lugn, men lite dramatik hann vi med. tyvärr kan jag inte berätta om vad som hände, men det var spännande och lite spektakulärt. Men på det hela taget så var det som sagt lugnt.

torsdagsmorgonen hade jag en läkartid på min vårdcentral, klockan 10:30. Jag gick till kiosken och köpte kaffe, börd och ost och satte mig sedan och fikade. Behövde frukost och hade tid att ta det lugnt.

Efter läkarbesöket var det dags att åka hem. Jag var trött, klockan var mycket och jag somnade fort. Sov till strax efter halv åtta. Då fick det bli både morgonkafffe och kvällskaffe i ett. 🙂

Det här inlägget postades i Livet, Mitt nya (arbets-)liv, Stockholm: Huddinge Postop. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *