När kvällen kommer är jag trött

Idag har det verkligen varit en dag som skyndat på i galopp. Det började med morgonsammanträde i en stiftelse där jag sitter som ledamot. Jag som avskyr tidiga morgnar!
Hann precis hem och byta om för att sedan skynda till ett lunchmöte där vi skulle planera inför en pilgrimsresa nästa sommar. Vi fick sallad och jag hade oturen att få en sallad med en massa salladsblad och några få bitar ost. De andra hade minsann pasta i sina sallader och kyckling. Jag som var så hungrig!
På väg till nästa möte, ett gruppmöte inför Stiftsfullmäktige, hann jag i alla fall köpa en banan och få i mig. Mineralvatten och en choklad bit också förresten.
Gruppmötet var bra och efteråt var det kaffe och en macka, hittade en med salami och ost. Jag avskyr annars dessa mackor med ost och skinka som jag tycker är en ovanligt misslyckad kombo.
Sedan var det Stiftsfullmäktige och ett antal ärenden behandlades. Bland annat fick vi en mycket bra genomgång av Svenska kyrkans barnkonsekvensanalys. Jag bad om att få overheaderna mailade.
Efter denna mötestäta dag gick jag och vännen Harriet till Shamrock och drack vin. Det har varit glest mellan våra tillfällen att umgås den senaste tiden och det var skönt att få tillfälle att prata. Men nu när jag kommit hem är det skönt att vara ensam och strax ska jag sova. Morgondagen ser ut att bli ungefär lika intensiv…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på När kvällen kommer är jag trött

 1. Louise skriver:

  Oj!? Jag som tyckte att min dag verkade snärjig … Hej och hå!
  Hoppas att du får sova gott så att du orkar morgondagen.
  Jag ska också lägga mig nu.
  Tack för kommentaren på min blogg 😀
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *