En låååååång lunch

Som ni kanske minns bestämde jag att det här året ska jag återknyta kontakten med gamla vänner. Jag bestämmer mig för att försöka göra bra saker istället för att avge nyårslöften.

Sist jag träffade M var under våren 2013 då hon, E och jag var på Hamburger Börs och såg Magnus Uggla. Jag hälsade på M i september 2015 vid vårddemonstrationen, men hon var funktionär och det blev bara som hastigast. När vi senast hade tillfälle att prata ordentligt minns jag inte, men många år sedan är det. Vi har mest bytt några ord på Facebook de senaste åren.

Nu hade vi bestämt att ses klockan 11:00 för att äta lunch på IKEA i Barkarby. Vi hämtade mat några minuter över och satte oss vid ett bord som inte var mitt i för att få lugnt. Det var inte så mycket folk när vi kom, men det fylldes på vartefter.


Det hann bli många koppar kaffe medan vi pratade, tiden rann iväg och när vi skiljdes åt hade det gått 6 timmar.

M skyndade till sin bil, skulle handla på vägen hem till familjen. Jag tog en sväng på nedervåningen för att se om jag ville ha något där. Det ville jag.

  • Diskhanddukar
  • Grytlappar
  • Ugnsform
  • Brödlåda att ha på bänken, har länge tänkt köpa en sådan
  • Röda ljus, kraftigt nedsatt pris eftersom rött ”bara” säljs till julen
  • Bestickkorg, för att lösa ett sedan länge irriterande problem när jag diskar

Innan jag lämnade IKEA och gick till bussen åt jag en grillad med bröd. Det var ett tag sedan lunchen och jag kände att jag skulle bli åksjuk om jag inte fick något att äta först.

Det har varit en jättetrevlig dag. Men nu är jag trött, på gränsen till utmattad. Dags för egentid.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på En låååååång lunch

  1. Pingback: Ännu ett slags tidsresa | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *