Säger som en viss känd farbror sa, denna dagen ett liv

Vaknade jättetidigt, men hade mig själv att skylla eftersom jag somnat tidigt. Min kropp är verkligen i ofas.Det kommer att gå över när jag börjar jobba, men att flyta runt är inte någon bra idé. I alla fall inte om man vill fixa till sin dygnsrytm.
Har fortfarande ont i halsen och några fler problem. Försökte få tag på vårdcentralen tidigt när de öppnade. Jag fick svar på nätet ungefär samtidigt som de ringde upp. Missade samtalet eftersom mobilen inte låg bredvid mig.

Tog T-banan och var framme i god tid, mycket god tid eftersom jag planerat att dricka kaffe på Söderbergs. Men det visade sig att man bara kan sitta utomhus där och jag tyckte de 6 grader som det var inte lämpade sig för det. hon i caféet började försvara sig men jag sa att det naturligtvis inte var hennes fel att det var kallt och att jag skulle komma tillbaka när det blir sommar.

Gick sedan ner till vårdcentralen och satte mig på en bänk inne i korridoren och väntade eftersom de hade lunchstängt. Sedan fick jag vänta en stund i väntrummet också innan det blev min tur.
Jag fick både antibiotika och annan medicin mot urinvägsinfektion. Hämtade ut den på apoteket vid Telefonplan och gjorde sedan inköp av kaffe, bulle och dricka på Pressbyrån.

Tog T-banan till Liljeholmen för att skrota runt en stund i centrumet. Men jag orkade inte så länge, kände mig verkligen sjuk. Tog därför Tvärbanan till Solna och sedan T-banan hem.

Ramlade ihop i schäslongen frysande och med ett knä som av okänd anledning låst sig. Har helt enkelt samlat på mig en hel bunt olika, till synes orelaterade, symptom. Suck!

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Säger som en viss känd farbror sa, denna dagen ett liv

 1. Znogge skriver:

  Din stackare! Förstår att du känner dig sjuk men så bra att du fått antibiotika och annan medicin. Det brukar ha god och snabb effekt.
  Hoppas att dygnsrytmen infinner sig igen.

  Kram och krya på!

 2. Ingrid skriver:

  Det är så trist att gå och inte må bra, så jag hoppas att medikamenterna ska hjälpa, så att du snart mår bättre igen.
  Krya på dig!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *