Fem en fredag v. 49: Retro

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

 

 1. Vilken var den senaste fysiska bok du köpte?
 2. Vilken CD lyssnade du senast på?
 3. När tittade du senast på DVD?
 4. Hur längesen var det du pratade via fast telefoni?
 5. När använde du senast kontanter?

 

 1. Skönheten i kaos av Julia Ravanis.
  Jag köper ganska många fysiska böcker under ett år.
 2. Den frågan får jag passa på. Det är väldigt länge sedan jag lyssnade på en CD.
 3. Samma svar som på föregående fråga.
 4. För egen del gav jag upp fast telefon den 30:e april 2004. Men på sjukhusen har de ju i alla fall telefoner som ser ut som fasta telefoner.
 5. Jag har lite kontanter i väskan, men de har hamnat där mest av misstag. Fått kontanter tillbaka när det varit för högt pris på någon vara.

 

Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

9 svar på Fem en fredag v. 49: Retro

 1. försöker låna på biblioteket, köper även begagnade böcker på loppis och antikvariat. Jag var noga att jag kan lyssna på cd och se på gamla dvd-filmer i min dator. Har även ett badkar, bra att ha även till annat än bada 🙂

 2. Ingrid skriver:

  Även om jag lånar både hos husbibliotekarien och på biblioteket finns de en del böcker jag vill äga, däribland Ferrantens Neapelkvartett.
  Ha en fin fredag!
  Kram

 3. tantaugusta skriver:

  Jag köper också mycket böcker, det är den bästa shoppingen 🙂

 4. Tiden går fort, man kan glömma både det ena och det andra … som när man såg en dvd …

 5. Anna i Portugal skriver:

  Samma svar för mig på CD o DVD (men mina svar kommer först på söndag). Här köper jag ju inga böcker, så bra kan jag inte portugisiska. 🙂

 6. Paula Merio skriver:

  Jag läser mycket men köper inga böcker, bara lånar. Hade flera bokhyllor fulla men jag läser aldrig om en bok, förutom faktaböcker o såna har jag fortfarande. Vi har en bokbuss som kommer från stan en gång i veckan där jag kan hämta det jag beställt, annars tar jag bussen in till Falun.
  Trevlig andra advent

 7. Lottens Bokblogg skriver:

  Jag köper också fortfarande böcker, och många sådana! CD och DVD har vi fortfarande i hushållet, det blir t.o.m. nyinköpta ibland…

 8. Kina skriver:

  Jag är av den omoderna typen som vill ha lite småpengar i väskan, lyssna på en gammal goding på CD och eventuellt titta på en DVD då och då. Och böcker har jag slutat köpa! Men inte att läsa! Ha det gott!

 9. Pingback: Fem en fredag v. 50: Röra - elisamatilda.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *